Musicalul “Cartea Junglei”

O poveste de peste 100 de ani, într-un musical magic pentru toată familia

Cartea Junglei – un curaj nebun, o “inconstienta” minunata. Dar frumusetea si magia acestui proiect, au constat exact in aceste lucruri. Sa pornesti la un asemenea drum cu o armata de copii, este nebunie curata. Mai intai a fost Acting Dream Academy, scoala de teatru musical aparuta din dorința de a construi ceva nou, ceva care sa ne reprezinte intru totul. O scoala care si-a propus sa pregateasca adolescenți si copii la nivel de facultate de teatru, pentru ca mai apoi sa produca spectacole de gen.
Dupa aproape trei ani de studiu cu acesti copii, a urmat organic necesitatea unui proiect pe masura pregatirii lor. Doua luni am stat si am cautat ce spectacol sa facem cu ei. Nu a fost deloc usor sa-l gasim, pentru ca ne-am dorit sa-i implicam pe toți cei din scoala. La puțin timp de la apariția Acting Dream Academy, pentru ca deja aveam o producție a scolii, pentru ca vedeam cum cresc si de ce sunt capabili acesti copii, s-a nascut automat dorința de a avea un teatru independent de musical. El nu a aparut imediat, pentru ca nu avea cum, pentru ca nu ne place sa forțam lucrurile. A aparut exact atunci cand era nevoie de el. Acting Dream Theater a aparut odata cu “Cartea Junglei”.
Ce a urmat din momentul acela, este una din cele mai frumoase experiențe care ni se putea intampla in viața. Sunt trairi care trebuie simțite pe propria piele. Am trecut prin toate sentimentele posibile. De la deznadejde, la euforie. Ne-am bucurat in toata perioada aceasta de fiecare moment in parte, oricat de greu sau de usor a fost.